Mesajul lui Scaloni! Argentina e în cursa pentru optimile Cupei Mondiale: „Am un sentiment de uşurare după victoria cu Mexic”

Selecţionerul naţionalei Argentinei, Lionel Scaloni, a declarat după victoria cu Mexic, 2-0, la CM 2022 din Qatar, că trebuie să rămână echilibrat.

Argentina a pierdut cu Arabia Saudită (1-2), dar a reuşit să câştige acest meci vital, prin golurile înscrise de Messi (64) şi Enzo Fernandez (87).

Situaţia în grupă este complicată, toate cele patru echipe având şanse de a merge mai departe.

Cele două echipe calificate din această grupă se vor decide miercuri 30 noiembrie, când se vor juca ultimele partide, Polonia – Argentina (Stadium 974 – Doha, 21:00) şi Arabia Saudită – Mexic (Lusail Stadium – Al Daayen, 21:00).

Mesajul lui Scaloni! Argentina e în cursa pentru optimile Cupei Mondiale: „Am un sentiment de uşurare după victoria cu Mexic”

“Ar trebui să avem mai mult echilibru. Este un meci de fotbal. Eu nu împărtăşesc senzaţia că joci ceva mai mult decât un meci de fotbal. Am un sentiment de uşurare după această victorie, dar indiferent de rezultat, de aşteptări, trebuie să-ţi păstrezi echilibrul. Este greu să-i faci pe oameni să înţeleagă că şi mâine răsare soarele. Sigur, acum sunt bucuros, dar de mâine o luăm de la capăt, trebuie să pregătim viitoarea confruntare. Bucuria durează foarte puţin. Trebuie să te poziţionezi pe linia de mijloc şi când pierzi şi când câştigi. Ştiam că meciul cu Mexic va fi foarte greu pentru că ei au ales un sistem diferit de cel pe care îl au cu alte ocazii. Am fost mai buni la duelurile 1 la 1, iar echipa a decis rezultatul final”, a spus Scaloni.

Despre Messi, acesta a arătat că “trebuie să se bucure de Cupa Mondială”. “Chiar şi fanii mexicani se bucurau de câte ori Messi era la balon”, a menţionat Scaloni.

La rândul său, căpitanul Argentinei, Leo Messi, a spus: “De azi, după acest succes, a început o altă Cupă Mondială pentru noi. Au fost mulţi factori în spatele înfrângerii cu Arabia Saudită, cum ar fi jucători care evoluează pentru prima dată la o Cupă Mondială şi programul încărcat pe care l-am avut. Acestea nu sunt scuze, dar ştiam că trebuie să câştigăm astăzi. A trebuit să jucăm aşa cum ştim noi şi cum o facem de obicei pentru că Mexic a evoluat bine şi are un antrenor foarte experimentat. Ne-am liniştit mult mai mult în repriza secundă şi am reuşit ceea ce ne-am propus. De acum, fiecare meci va fi ca o finală, nu mai avem voie să facem greşeli, trebuie să câştigăm”.

Stiri recente

Halep lipseşte şi de la turneul de la Madrid, pentru care primise wild card

Simona Halep nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primit wild...