Măţan a fost împrumutat la Rapid de Columbus Crew

FC Rapid Bucureşti l-a împrumutat pe Alexandru Măţan (22 de ani) de la gruparea americană Columbus Crew. Împrumutul la Rapid va expira în 31 decembrie 2022. Dar clubul giuleștean are opţiune de transfer permanent la finalul acestei perioade.

”Alex este un jucător tânăr care are nevoie să joace în mod constant pentru a-şi continua progresul. Credem că împrumutul la Rapid îi oferă o bună oportunitate să îndeplinească acest obiectiv. Noi îl vom monitoriza în permanenţă pe toată perioada stagiului său în România”. A declarat Tim Bezbatchenko, Preşedintele clubului Columbus Crew, pentru pagina oficială a grupării din MLS.

Măţan a evoluat în 34 de partide în Major Soccer League din data de 8 martie 2021, moment în care a semnat contractul cu echipa din Columbus.

 

 

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...