M. Croitoru: „Echipa este pericolul principal al Sevillei”

Noul mijlocas al Stelei a declarat intr-o conferinta de presa ca Steaua are 50% sanse de calificare, motivul principal reprezentindu-l forma slaba prin care trec ibericii.

„Cred ca sansele de calificare sint egale in dubla cu Sevilla. Ei nu trec printr-o perioada destul de buna, asa ca si noi avem sanse. Pericolul numarul 1 in meciul cu Sevilla e chiar Sevilla”, a declarat Croitoru.

Despre venirea sa la Steaua, Croitoru a spus: „Sint fericit ca am ajuns la cel mai important club de fotbal din Romania. Steaua e clubul la care de mic mi-am dorit sa joc. Am fost primit extraordinar. Va trebui sa muncesc foarte mult pentru ca antrenorii sa aiba incredere in mine. Sper sa fac o treaba buna la Steaua”.

Referitor la distanta de 13 puncte care o separa pe Steaua de Dinamo in clasamentul Ligii I, Croitoru a spus: „Va fi greu sa recuperam diferenta de puncte care ne separa de Dinamo, dar nu e imposibil. Atit Cupa UEFA, cit si revenirea in Liga Campionilor sint foarte importante pentru Steaua”.

La rindul sau, portarul brazilian Andrey a spus: „Va fi greu cu Sevilla. Ii cunosc destul de bine pe fotbalistii brazilieni din lotul Sevilliei. Cel mai bine il cunosc pe Adriano”.

Stiri recente

George Cosac: Vitality Open Tour este extrem de important pentru jucătorii români

Președintele interimar al FR Tenis, George Cosac, a fost prezent la turneul Vitality Open Tour de la Tenis Club...