Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

M. Croitoru: „Echipa este pericolul principal al Sevillei”

Noul mijlocas al Stelei a declarat intr-o conferinta de presa ca Steaua are 50% sanse de calificare, motivul principal reprezentindu-l forma slaba prin care trec ibericii.

„Cred ca sansele de calificare sint egale in dubla cu Sevilla. Ei nu trec printr-o perioada destul de buna, asa ca si noi avem sanse. Pericolul numarul 1 in meciul cu Sevilla e chiar Sevilla”, a declarat Croitoru.

Despre venirea sa la Steaua, Croitoru a spus: „Sint fericit ca am ajuns la cel mai important club de fotbal din Romania. Steaua e clubul la care de mic mi-am dorit sa joc. Am fost primit extraordinar. Va trebui sa muncesc foarte mult pentru ca antrenorii sa aiba incredere in mine. Sper sa fac o treaba buna la Steaua”.

Referitor la distanta de 13 puncte care o separa pe Steaua de Dinamo in clasamentul Ligii I, Croitoru a spus: „Va fi greu sa recuperam diferenta de puncte care ne separa de Dinamo, dar nu e imposibil. Atit Cupa UEFA, cit si revenirea in Liga Campionilor sint foarte importante pentru Steaua”.

La rindul sau, portarul brazilian Andrey a spus: „Va fi greu cu Sevilla. Ii cunosc destul de bine pe fotbalistii brazilieni din lotul Sevilliei. Cel mai bine il cunosc pe Adriano”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: