Lindsay Lohan face încălzirea la Super Bowl în spotul Planet Fitness

Cea de a 56-a ediție a  Super Bowl, marea finală a campionatului american de fotbal, are loc duminică, 13 februarie, în Los Angeles (14 februarie în România).

Meciul se joacă între Los Angeles Rams și Cincinnati Bengals, primii fiind considerați favoriți. Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar și Mary J Blige vor cânta la pauză.

Los Angeles Rams sunt câștigătorii conferinței NFC, încheind sezonul cu 12 victorii și 5 înfrângeri. Rams ca echipa are un titlu de Super Bowl în istorie, în 1999, și a jucat în Super Bowl 2018.

Cincinnati Bengals este echipa câștigătoare a conferinței AFL, cu 10 victorii și 7 înfrângeri. N-au nici un titlu de Super Bowl la activ, dar au mai jucat finala de 3 ori, deși ultima oară în 1988.

Super Bowl-ul se joacă în Inglewood, California, lângă Los Angeles, pe stadionul de casă al echipei Rams.  Meciul va fi transmis de NBC în SUA. La noi de nimeni, desigur. Reclamele s-au vândut chiar și cu 7 milioane de dolari pentru un slot de 30 de secunde.

Revista Sport Magazin continuă proiectul în care difuzează cele mai bune videoclipuri din istoria sportului. Una dintre reclamele care ne-au atras atenția care va fi difuzată în pauzele de publicitate ale finalei Super Bowl din acest week-end și o are ca protagonistă pe Lindsay Lohan în spotul Planet Fitness.

(de Romeo Chiriac)

Stiri recente

Valencia a interzis accesul Netflix pentru un documentar despre Vinicius

Marca notează că Valencia a interzis accesul Netflix pe stadionul Mestalla la meciul de sâmbătă, cu Real Madrid, în...