Te asteptam si pe retelel sociale

Creații

Emma Răducanu: ”Termin săptămâna în forță cu niște schimonoseli serioase”

”Termin săptămâna în forță cu niște schimonoseli serioase și un număr rotund. Un weekend plăcut tuturor!”, este mesajul pe care l-a postat Emma Răducanu după ședința de pregătire de la sala de forță.

Emma Răducanu (19 ani, 13 WTA), eliminată în turul 2 la Australian Open 2022, a petrecut câteva zile în Singapore:

„Am muncit, m-am bucurat de cultură și m-am distrat de minune. Vă mulțumesc pentru căldura cu care m-ați întâmpinat, a fost o vacanță specială. Mă voi întoarce în Singapore”, a scris Emma Răducanu, pe Twitter.

Fostul mare jucător John McEnroe a atenționat-o pe Emma Răducanu după ce a fost eliminată în turul 2 de la Australian Open ca nu cumva celebritatea „să i se urce la cap”, mai ales că ea a semnat contracte de sponsorizare cu branduri precum Dior, Tiffany’s, Evian sau British Airways.

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: