Kinder Cup Sport Vision si-a desemnat castigatorii

Kinder Cup Sport Vision, unul dintre putinele turnee de fotbal pentru copii din tara in care se ofera premii frumoase pentru echipele castigatoare, si-a desemnat laureatele.

Competitia care a avut loc la baza Inter Bucharest, s-a bucurat, la toate cele patru categorii de varsta (2007, 2008, 2009 si 2010) de prezenta unor cluburi puternice si de traditie cum ar fi FC Steaua si FC Dinamo, ambele inscrise cu mai multe echipe în cadrul turneului.

FCSB, sub comanda reputatului antrenor, Constantin Dumitriu si a lui Ionut Zottu, a urcat pe prima treapta a podiumului la categoria 2008, la carer au fost inscrise 16 formatii, in timp ce FC Dinamo a luat ”bronzul” la 2007, si a mai jucat doua finale mici, la categoriile 2008 si 2010.

Semn ca pentru cele doua cluburi de traditie, viitorul suna bine dat fiind numarul mare de copii talentati aflati in pepiniera acestora.

Daca la editia de toamna, Academia Dani Coman a fost ”campioana proviniciei”, de data aceasta a fost randul frumoasei echipe a clubului Junior Brasov sa ia locul pitestenilor.

Micutii brasoveni s-au clasat pe locul secund, la categoria 2008, dupa ce au pierdut finala cu Steaua. O placuta impresie a lasat si Sparta Chisinau, prezenta la doua categorii de varsta (2008 si 2009) si Progresul Gaesti (categoria 2007).

Pe langa Steaua si Dinamo, capitala a fost reprezentata cu succes si de alte cluburi puternice, din fotbalul juvenil. Cautis Steaua Sudului, formatia antrenata de Alin Stoica, a castigat din nou titlul de campioana la categoria 2007 (pentru a treia oara consecutiv), competitie la care Concordia Chiajna s-a situat pe pozitia a doua, bronzul revenind dinamovistilor. Cautis SS a mai obinut un loc 3 si la categoria 2008.

Tot doua clasari pe podium a ”bifat” si ACS Juniorul (locul 1 la categoria 2010, dupa ce s-a impus in urma loviturilor de departajare in finala cu Inter Galaxy, castigatoarea ultimelor doua editii, si un alt loc 2 la categoria 2009).

Supriza competitiei au furnizat-o micutii fotbalisti de la Celtic Bucuresti, care au luat aurul la categoria 2009, competitie la care favoritele, Cautis Steaua Sudului si Inter Bucharest, doua dintre cele mai puternice echipe din capitala, care se bat in campionatul AMFB pentru primele locuri in clasament, au ratat podiumul.

FC Juniorul (locul 3 la categoria 2009) si Real Tinere Sperante (locul 3 la categoria 2010) au produs si ele o frumoasa supriza.

In cadrul festivitatilor de premiera, Sport Vision, sponsorul oficial al competitiei, organizata de Ana Maria Pasat si Florin Mazilu (presedintele clubului Inter Bucharest), precum si ceilalti parteneri RK, manusionline.ro si Catena, au oferit premii frumoase copiilor.

Podiumul categoriei 2007 1. Cautis Steaua Sudului 2. Concordia Chiajna 3. FC Dinamo 4. Cautis SS Rosu 5. Progresul Gaesti Categoria 2008 Clasament final 1.FC Steaua 2. Junior Brasov 3. Cautis 4. FC Dinamo 5. Inter Galaxy Podiumul categoriei 2009 1. Celtic Buc 2. ACS Juniorul 3. FC Juniorul 4. Inter Bucharest 5. Academia Voluntari Podiumul categoriei 2010 1. ACS Juniorul 2. Inter Galaxy 3. Real Tinere Sperante 4. FC Dinamo 5. Steaua

Stiri recente

Danemarca – România, scor 39-23, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial

Naţionala României a pierdut , la Herning, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial, cu Danemarca, scor...