Jaqueline Cristian, susținută de Genesis Property

Jaqueline Cristian, jucătoarea de tenis aflată pe 71 WTA, primește susținerea Genesis Property.
Colaborarea face parte din strategia amplă a Genesis Property de a susține tinerii talentați din România, reflectată în business și în inițiativele dedicate desfășurate de companie.

Jaqueline Cristian, 23 de ani, a început să joace în circuitul profesionist în 2017, disputând până în prezent peste 30 de meciuri în turneele WTA.

„Este foarte important pentru un jucător de tenis să aibă cât mai mulți susținători și fani. Pentru mine, Genesis Property este unul dintre cei mai importanți parteneri în evoluția mea profesională. Încerc mereu să fiu un exemplu pentru tinerii talentați din România și să le arăt că se pot dezvolta profesional și aici. Dacă muncești mult și faci performanță, vei reuși să atragi sprijinul unor parteneri puternici cum este Genesis Property, care să-ți susțină traiectoria către succes”, a afirmat Jaqueline Cristian.

Cu susținerea Genesis Property, Jaqueline Cristian va putea promova importanța sportului și a educației în rândul tinerilor, precum și un model de succes bazat pe disciplină și perseverență. Imaginea Genesis Property, o companie care și-a clădit timp de aproape 20 de ani o reputație solidă, pe principii precum pionierat și performanță, se regăsește în cea a unei sportive talentate, aflate la începutul unui drum promițător, construit pe aceleași principii.

(FOTO: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2741637485910858&set=pb.100001939008254.-2207520000..&type=3)

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...