În ce film va juca Elena Chiriac alături de un coleg de la Survivor

Așa cum am mai scris AICI, unul din visele finalistei de la Survivor este să joace în filme. Aflată acum la Facultate în Anglia, Elena a studiat cursuri de actorie la Londra.

Ea a fost distribuită în rolul Ninei din „Pescărușul” lui Cehov. Și a jucat în numeroase alte producții, printre care Macbeth la colegiul Westminster Kingsway, unde a studiat.

Prestațiile Elenei  din Ferma Vedetelor sau Survivor nu au avut cum să treacă neobservate în lumea artistică. Astfel că, pe adresa Elenei Chiriac au început să apară mai multe oferte. Una dintre acestea fiind să joace alături de Maia Morgenstern în filmul „O secundă”, regizat de Octavian Iacob. Dar această ofertă nu s-a concretizat.

Acum, BRomania a văzut potențialul Elenei Chiriac și a cooptat-o în distribuția filmului „Haita”, a cărui relizare va debuta anul acesta. Unde va juca alături de Alex Delea. Matei Dima a invitat-o pe finalista de la „Survivor” și la proiecția VIP a filmului „Teambuilding”, ce se va lansa în cinema pe 30 septembrie.

Filmul se va lansa anul viitor și vom începe filmările în curând. O să joace cu mine și Alex Delea în filmul ăsta. Înțeleg că va fi o comedie polițistă la care încă se lucrează. Mi-am dorit foarte mult, de când am terminat actoria la Londra, să pot să pun în practică ce am studiat și ceea ce îmi și place. Dar viața mea a luat-o pe alte drumuri, către televiziune, către online. Iar acum sper că a venit și momentul actoriei”, a declarat Elena Chiriac

Stiri recente

Naţionala U20 a României, învinsă acasă cu 1-0 de Germania

Reprezentativa U 20 a României a fost învinsă, la Arad, cu scorul de 1-0, de selecţionata similară a Germaniei,...