Te asteptam si pe retelel sociale

Editorial

Ofertă pentru Elena Chiriac de a juca într-un film alături de Maia Morgenstern

(de Laurențiu Ciornei)

Faimoasa Elena Chiriac, componentă a echipei Vulturilor din reality-show-ul Survivor România de la Pro TV, ce are loc în Republica Dominicană, a practicat sporturi de performanță precum natația (despre care am scris AICI) sau disciplina olimpică taekwondo WT (AICI).

Elena, care este pasionată de literatură (am scris AICI), a făcut pasul către industria de entertaiment, trecând de la tatami la pupitrul de prezentatoare de Gale ale Sportului (AICI).

Aflată acum în anul doi la Facultate în Anglia, Elena Chiriac a studiat cursuri de actorie la Londra.

Ea a fost distribuită în rolul Ninei din „Pescărușul” lui Cehov și a jucat în numeroase alte producții, printre care Macbeth sau Amour, la colegiul Westminster Kingsway, unde a studiat.

Prestațiile Elenei Chiriac de la Pro TV din Ferma Vedetelor sau acum în reality-show-ul Survivor din Republica Dominicană nu au avut cum să treacă neobservate în lumea artistică.

Astfel că, pe adresa Elenei Chiriac au început să apară mai multe oferte, una dintre acestea fiind să joace alături de Maia Morgenstern în filmul „O secundă”, regizat de Octavian Iacob.

(Foto: Facebook Pro TV)

 

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: