Îmbunătățește-ți strategia la păcănele: Iată ce ai de făcut!

Unii oameni nu joacă la loto, la păcănele, la ruletă etc., fiind resemnați cu gândul că nu au noroc, de parcă norocul ar fi ceva palpabil, ca ochii albaștri, pe care fie îi ai, fie nu. Se spune că nu aduce o viață întreagă ce poate aduce clipa. Cam la asta se rezumă teoria cu norocul.

În plus, poți avea șanse mai mari de câștig la jocuri de noroc dacă urmezi o strategie. Un prieten câștigă constant la sloturi online și nu pot spune despre el că e un om norocos. I s-au întâmplat multe lucruri neplăcute în ultimii ani. Ne-am întâlnit recent la un bar sportiv să vedem un meci de fotbal și l-am descusut, ca să aflu și eu câteva sfaturi și trucuri la păcănele. Iată „stenograma” discuției, care poate ar fi publicată ca și un interviu cu un expert pe un site de profil:

Eu: Cât mizezi din bancă la fiecare rotire?

El: Niciodată mai mult de 2%, adică dacă ai 100 de lei ideal ar fi sa nu joci mai mult de 2 lei. Cu cât ai bani pentru mai multe rotiri, cu atât ai mai multe șanse să câștigi un pot mai mare.

Eu: Folosești mereu aceeași miză?

El: Da, pentru că probabilitatea de câștig e mereu aceeași, nu e ca la pariuri sportive. Dacă joci 5 rotiri pe 1 leu, 10 rotiri pe 5 lei și 2 rotiri pe 10 lei, sunt șanse ca la rotirile pe 10 lei să nu iasă nimic, iar la una de un leu să iasă o linie de pepeni sau de struguri, deci nu acoperi ce ai jucat.

Eu: Când te oprești din jucat?

El: De asta îți dai seama după ce capeți experiență. Nu e vorba numai de banii pe care îți permiți să îi pierzi, dar și de timpul pe care îl poți acorda acestui hobby. Poți să îți stabilești atât o limită de buget, cât și o limită de timp. De exemplu, să îți propui să nu joci mai mult de 30 de minute pe zi, pentru că e un joc care te prinde.

Eu: Tu ți-ai setat o limită de buget?

El: Se întâmplă să am și eu o perioadă mai proastă, nu câștigă nimeni pe bandă rulantă. Din fericire, eu pot să mă opresc la timp când am o serie negativă, dar e recomandat să setezi o limită de depuneri, ca să nu rămâi lefter. Agențiile de pariuri online au această facilitate pentru clienți.

Eu: Ai tot câștigat. Ce faci cu banii luați la păcănele?

El: Când am un câștig mai mare, îl pun mereu deoparte. Cea mai mare greșeală e să îl joci, pentru că sunt șanse mari să pierzi banii. De obicei, îi pun într-un fond pentru vacanțe.

Eu: Deci nu crești miza atunci când câștigi…

El: Fiecare aparat are un payout, adică un soft care limitează câștigurile. Dacă iei acum o mână foarte bună, softul va lucra astfel încât să limiteze banii plătiți la rotirile următoare, deci nu e prea înțelept să mărești miza, pentru că e posibil ca un timp să nu mai vină mâini foarte bune.

Eu: Joci la păcănele indiferent de starea de spirit?

El: Nu juca atunci când ești nervos, distras, ai consumat alcool etc. Pentru a limita pierderile și pentru a câștiga, trebuie să ai mintea limpede. Jocul sub impulsul emoțiilor negative nu numai că te face să riști mai mulți bani, dar atrage și o karmă negativă.

Tot ce a spus mi s-au părut chestiuni de bun simț. Nu trebuie să fii inginer la NASA ca să câștigi la păcănele. Trebuie doar să respecți câteva reguli și să ai o karmă pozitivă.

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...