Ianis Hagi, spre Galatasaray! Tatăl său e în istoria clubului din Istanbul

Galatasaray Istanbul vrea să-l transfere pe Ianis Hagi.

Românul nu a mai jucat de peste un an, la Rangers, din cauza unei accidentări grave. Contractul său e valabil până în 2026.

Ianis a ajuns la Rangers în 2020, de la Genk, pentru 3.5 milioane de euro. Jucătorul de 24 de ani e campion în Scoția.

Gheorghe Hagi a jucat la Galatasaray și a câștigat patru titluri și Cupa UEFA. Ca antrenor al clubului turc a câștigat o Cupă a Turciei.

„Galatasaray a urmărit cu mare atenție starea de sănătate a starului român și se pregătește să îl transfere pe Ianis, fiul legendei Gheorghe Hagi. Antrenorul Okan Buruk este cel care insistă pentru transferul fiului fostului său coechipier”, au scris jurnaliștii de la Karar.

„Okan? Nu știu să se vorbească de Ianis la Galatasaray, dar ar fi un lucru senzațional să meargă Ianis la echipa unde tatăl lui a făcut istorie. Eu cred că pe Ianis îl interesează acum să revină pe teren. A jucat 40 de minute într-un meci școală, a dat gol și pasă de gol, era foarte bucuros. Trebuie să reintre la Rangers, să-l prindă vara jucând, iar după aceea, vom vedea”, a spus Gică Popescu, președintele de la Farul Constanța, la Digi Sport.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...