Timişoreana “reintră în terenul” Cupei României la fotbal

Cupa României va beneficia de susţinerea Timişoreana, din postura de sponsor oficial, pentru următorii doi ani şi jumătate, continuând astfel un parteneriat început încă din 2006.

Noul parteneriat este valabil până la finalul sezonului 2024-2025.

“Timişoreana, un brand autohton cu o reputaţie deosebită, este unul dintre cei mai mari susţinători ai fotbalului românesc, un partener de tradiţie.

Pentru noi este o recunoaştere a unei relaţii de parteneriat cu un prieten vechi, cu un susţinător al fotbalului.

Timişoreana înţelege fotbalul şi suporterii şi împărtăşeşte valorile pe care le promovează Federaţia Română de Fotbal.

Este o bucurie că acest parteneriat va continua, după ce Cupa României a fost reinventată, prin acest nou format competiţional, modern, mult mai atractiv şi mai dinamic, având ca scop şi îmbunătăţirea nivelului de joc şi întărirea relaţiei cluburilor cu proprii suporteri.

Timişoreana va contribui în continuare la creşterea acestei competiţii de tradiţie în anii următori alături de cluburile participante şi suporterii acestora!”. A declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

“Timișoreana, berea cea mai iubită de către români, duce mai departe povestea fotbalului românesc, sustinând Cupa României.

Am ales să continuăm acest parteneriat din pasiune pentru sportul rege, dar și din apreciere pentru milioanele de fani care își susțin neobosit echipele preferate, la bine și la greu.

Pentru Timișoreana, ei reprezintă o forță a binelui alături de care suntem onorați să ne aflăm”, a declarat Iulia Andreșoiu, Vicepreședinte Marketing Ursus Breweries.

Cupa României a fost reinventată în vara trecută, prin implementarea unui nou format competiţional, în conformitate cu competiţiile intercontinentale, cu scopul de a creşte interesul cluburilor şi de a ridica nivelul de joc.

Stiri recente

Bergodi – E cel mai greu moment al carierei mele în România

Cristiano Bergodi a spus după înfrângerea Rapidului cu Sepsi din în play-off-ul Superligii că este cel mai greu moment...