Ianis Hagi, după victoria cu naționala Kosovo: Mă aşteptam să înscriem pe final

Ianis Hagi a declarat, după victoria cu naţionala din Kosovo, scor 2-0, că se aștepta ca tricolorii să înscrie pe final.

“O noapte specială, cred că am avut situaţia sub control din primul până în ultimul minut. Pe durata întreruperii am încercat să stăm încălziţi, am vorbit ce s-a făcut bine pe teren în primele minute… Ne-a ieşit.

Mă aşteptam să înscriem pe final. Asta am vorbit, golul putea să vină şi în minutul 90. Trebuia să punem presiune pe ei şi golul a venit, au venit două”, a spus Hagi.

“Multă lume vorbeşte destul de neispirat despre accidentarea mea. Îl respect pe nea Stoichiţă foarte mult. (…) A trecut foarte mult timp de la accidentare.

Fizic mă simt nemaipomenit, statisticile mele fizice sunt mai bune decât dinainte de accidentare. Pentru România voi juca până când nu mă mai lasă picioarele. Apreciez că lumea e preocupată de mine, dar sunt foarte bine”.

“Sunt fericit, am ajuns în campionatul cel mai puternic din lume şi abia aştept să joc acolo. Apreciez iubirea pe care am primit-o din partea lui Alaves”.

România a învins Kosovo, scor 2-0, pe Arena Naţională, în grupa I de calificare la Euro-2024. Meciul, întrerupt în minutul 18, din cauza torţelor şi scandărilor, s-a reluat după aproximativ 50 de minute. Golurile au fost marcate de Nicolae Stanciu (83) şi Valentin Mihăilă (90+3).

Stiri recente

Xavi, despre arbitrajul lui Istvan Kovacs: A fost un dezastru

Antrenorul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, l-a criticat dur pe Istvan Kovacs după meciul cu PSG, scor 1-4, în...