Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Halep: Sunt dezamăgită, dar rămân pozitivă

Simona Halep a spus că este dezamăgită de înfrângerea din meciul cu Amanda Anisimova din sferturile de finală ale French Open.

„Mă aşteptam la un meci dificil, ştiam că ea joacă bine. Şi astăzi a jucat bine şi tot meritul îi aparţine. Eu nu am făcut ce trebuia ca să o împiedic să-şi facă jocul. Am fost puţin stresată. Aveam multe ambiţii şi nu am reuşit să mă eliberez de stres. Cred că Anisimova poate merge până la câştigarea turneului. Ea joacă rapid, este agresivă şi are o viziune bună a jocului. Sigur va fi jucătoare de top în viitor. Sunt dezamăgită de această înfrângere. Dar rămân pozitivă, am multe de învăţat din acest turneu. Acum mă voi pregăti pentru sezonul pe iarbă, fără presiune. Va fi un an fără presiune (n.r. – râzând). Însă mai întâi, o zi sau două de vacanţă”, a declarat Halep.

Simona Halep, locul 3 WTA, deţinătoarea trofeului şi de alte două ori finalistă, a fost eliminată în sferturile de finală ale French Open, după ce a fost învinsă, cu scorul de 6-2, 6-4, în 68 de minute, de americanca Amanda Anisimova, 17 ani, locul 51 WTA. Simona Halep va coborî pe locul 8 WTA, după ce nu şi-a apărat titlul de anul trecut.