Griezmann, “coechiper” cu Zidane și Mbappe la Muzeul Grevin din Paris

Antoine Griezmann a devenit “coechiper” cu Zidane și Mbappe, după ce i-a fost dezvelită o statuie din ceară care îl reprezintă la muzeul Grévin din Paris.

„Sunt foarte şocat pentru că este foarte bine făcut, nu-i aşa? Până şi ochii, privirea, zâmbetul, dinţii… Totul este perfect.

Asta înseamnă că sunt pe drumul cel bun, de asemenea că sunt un exemplu pentru tineri şi bătrâni şi că mi-am lăsat amprenta asupra poporului francez.

Sper să continui aşa cum am făcut întotdeauna, dând totul pe teren şi în afara terenului pentru a face oamenii să zâmbească.

De asemenea, vreau să le mulţumesc colegilor mei pentru că fără ei este mai dificil, dar iată, sunt foarte mândru de călătoria mea şi încă sper să-mi mai aduc aportul la multe lucruri”, a spus Griezmann.

Griezmann devine astfel al treilea jucător de la echipa Franţei care are statuie la muzeul parizian, după Zinédine Zidane şi Kylian Mbappé.

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...