“Focus to Green-Eco-Life” alege mărţişoarele eco pentru doamne şi pentru mediul înconjurător

Am parcurs si a patra ediție a evenimentului “Focus to Green-Eco-Life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, sub toate formele.

La “Mini Eco-Martisoare”, evenimentul lunii februarie, ne-am concentrat pe colectarea si reciclarea creativa a deseurilor de mici dimensiuni, ce pot fi transformate, handmade, in decoratiuni pentru gospodarie si suflet.

Cei care au venit ieri sa caute martisoare pentru doamne si domnisoare, au fost surprinsi si frumos stimulati sa ofere un cadou cat mai natural si neprelucrat industrial. Sa aprecieze creativitatea, daruirea si rabdarea necesare pentru a migali astfel de decoratiuni pentru suflet.

Domnii nu au scapat prea usor de noi si au fost informati referitor la impactul asupra mediului si la responsabilitatile  pe care le avem cu totii in acest sens.

In primul rand sa pastram un mediu curat, prin actiuni si masuri constiente pe care le putem face.

Asadar, putem incepe prin a alege sa nu irosim nici cele mai mici bucatele de material refolosibil, fie ca e vorba de plastic, hartie, lemn, metal sau sticla si sa le transformam in ceva util si placut.

Cei care au optat pentru mini eco-martisoare, au primit la pachet si o sticla de apa  Aqua Carpatica de 0,5 l, in semn de apreciere, ca au inteles sa aiba grija si de mediul in care traiesc cele dragi … adica doamnele si domnisoarele apropiate sfletului lor!

Daca nu te-ai numarat astazi printre cei care au venit dupa martisoare in zona sectorului 2, Bucuresti,  te asteptam la urmatoarele evenimente, ca sa impartasim si cu tine informatii ce te vor ajuta sa devii un prieten mai bun al mediului.

Prin activitatile de reciclare contribuim fiecare la protecţia mediului înconjurător, diminuand poluarea solului, apei şi aerului, dar si exploatarea resurselor naturale.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, ” este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Stiri recente

Răzvan Marin: Ne dorim să ajungem cât mai departe la Euro 2024

Răzvan Marin a apua că el ți coechipierii îşi doresc ca România să ajungă la Euro 2024 cât mai...