Florentin Pandele nu mai vorbește cu nașul Gigi Becali!

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, a anunțat că nu vorbeşte aproape deloc cu Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

Latifundiarul din Pipera e nașul de cununie al edilului și al Gabrielei Firea.

Gigi Becali a declarat din vară că nu mai discută cu finul său.

Florentin Pandele nu mai vorbește cu nașul Gigi Becali!

„Țin foarte mult la toți membrii familiei mele, la nașul nostru (n.r. Gigi Becali), îl respect. Îmi doresc foarte mult să nu amestec lucrurile.

Vorbim foarte rar la telefon, mai spre deloc. Subliniez că nu vreau să amestec lucrurile. În plus, eu nu sunt atât de pasionat de fotbal, nu discut atât de mult despre fotbal. Mă uit la toate meciurile, am şi jucat fotbal în copilărie, chiar dacă sărea mingea din mine ca din colţul mesei”, a declarat Florentin Pandele, la Pro Arena.

Ce spunea Gigi Becali după ce FCSB și FC Voluntari au remizat, 2-2

„Nu ai unde să vorbeşti, că nu are telefon. Nu poţi să stai cu un fin supărat de la fotbal o sută de ani. A fost o mâhnire, nu poţi fi supărat. Nu se poate să faci împotriva ta, numai ca să faci rău lui naşul tău. Dacă tu joci finala Cupei. Ca dovadă, joacă, mă, finala ta, ce, ai muncit un an pentru CFR? Ia-ţi, mă, Cupa şi du-te în cupele europene!

De ce vrei tu să joci cu prima echipă cu FCSB, când tu ai de luat o Cupă? Ca dovadă că i-a scos… Ăia nu mai stăteau în ghete, erau sleiţi de puteri. Asta m-a deranjat. Dacă ai Cupa de luat, ce treabă ai tu cu CFR-ul, să o ajuţi pe CFR? Nu o să mă cert acum cu finul pentru fotbal. M-am bucurat că Voluntari a pierdut Cupa.

Am vrut să-i dau un mesaj finei (n.r. – Gabriela Firea), dar mi-a fost jenă, să nu se supere fina pe mine. Am vrut să-i dau: ’Felicitări, pentru Cupă! Ai muncit un an pentru CFR’. Dar am zis că se supără fina. Dar tot îl felicit când mă întâlnesc cu el. Îl iau în braţe. ’Bravo, finule, felicitări că eşti un om ajutător, ai ajutat, ai muncit, chiar, ce milostiv eşti! Un an de zile ai muncit pentru CFR. Vai, vai, vai ce milostiv eşti!’

Era normal să joace, dar nu era normal să joace pentru ei, adică nu era normal să nu-şi apere interesul lui? Nu, era normal să-şi odihnească jucătorii pentru finala Cupei, că a muncit un an, omul?”, declara atunci Gigi Becali.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...