Gigi Becali: „Vă tai din salariu!”

Gigi Becali nu e mulțumit de jocul FCSB, chiar dacă echipa sa a câștigat cu FC Argeș, 3-2, în Superliga.

Becali spune că jucătorii lui Dică nu au posesie, deși în meciul cu piteștenii au avut 61 la sută.

FCSB e pe locul 13 în clasament, cu 11 puncte.

„Sunt mulțumit de toți jucătorii, pe cuvânt. Calitate au, se vede. Dar, știu eu ce să zic… De antrenor nu am ce să zic, mi-a adus milioane. El trebuie să facă asta, nu știu cum. Să facă cumva ca mingea să fie la noi, să văd 5-7 pase odată.

O să mă duc la ei și le zic: ‘dacă nu o să aveți 7-8 pase, o să le număr, și dacă nu aveți, o să vă tai din salariu. Bă, mișcați-vă pe teren!’ Zic și eu, o nebunie. Nu mai știu ce să zic”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

„Dacă nu joacă echipa n-ai cum să fii fericit. Am meritat victoria, am avut şi bară. Dar tu dacă conduci 2-1 şi după aia nu poţi să legi 4-5 pase… Nu avem posesia. Eu vreau să dominăm adversarul, mingea să fie numai la noi. Vreau să am siguranţa jocului. Nu avem siguranţa jocului. Sunt îngrijorat, eu credeam că o să avem o echipă foarte puternică şi o să ne distrăm, că o să avem 4-0, 5-0…. Coman, Tavi Popescu, în loc să crească au scăzut” a mai spus acesta.

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...