EXCLUSIV: Posibil ajutor pentru Dinamo!

Ratarea play-off-ului, eşecul din Cupa României, un sezon dezastruos, toate acestea vor duce la micşorări salariale, la impunerea unor condiţii financiare drastice pentru Dinamo.

Conform informaţiilor provenite din interiorul grupării, bugetul lunar de salarii nu va mai depăşi 100.000 de euro! “Există pericolul ca nici măcar această limită să nu se atingă”, au spus cei mai pesimişti.

De aceea una dintre persoanele eficiente din interiorul gruparii “alb-roşii” a trecut la fapte. Directorul General al celor de la FC Dinamo, Ionel Danciulescu, se pare că a avut mai multe întâlniri cu cei de la Alexandrion Group, în special cu Directorul de Marketing Sportiv, Valentin Popescu, de care îl leagă o mai veche amiciţie.

Acesta a fost prezent atât la Gala Trofeelor Alexandrion, din februarie, cât şi la sediul celor de la Alexandrion Group, în încercarea de a readuce această companie din nou printre sponsorii celor de la Dinamo. Cei de la Alexandrion Group au mai fost în parteneriat cu “câinii roşii” atât în sezonul competiţional 2015-2016, cât şi în sezonul 2016-2017.

Relaţia celor de la Alexandrion Group cu fotbalul este mai veche, au sprijinit Steaua Bucureşti doi ani de zile, în perioada lui Păunescu, până să vină Gigi Becali, iar timp de trei ani au fost implicaţi financiar și la Unirea Urziceni, formație care a cucerit titlul de campioană în acea perioadă, dar şi la Concordia.

În acest moment, Alexandrion Group susţine activ şase echipe de fotbal: Universitatea Craiova, CSM Politehnica Iaşi, ASU Politehnica Timişoara, Petrolul Ploieşti, Universitatea Cluj şi Metaloglobus Bucureşti.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...