HBO şi IMG pregătesc un serial documentar despre Serena Williams

“Being Serena”, un serial documentar cu cinci episoade despre Serena Williams va fi pregătit de HBO Sports şi grupul IMG. Serialul va fi despre sarcina vedetei de tenis, naşterea fiicei ei, căsnicia şi întoarcerea ei pe teren, premiera fiind programată pentru data de 2 mai pe HBO şi pe platformele sale digitale, informeaza Sport Profit.

„Echipa HBO este onorată să lucreze cu Serena Williams la un proiect atât de personal. Alături de partenerii noştri de la IMG, suntem nerăbdători să le oferim spectatorilor o prezentare revelatoare, din culise, a vieţii ei pe teren şi în afara acestuia”, a spus Peter Nelson, vicepreşedinte executiv la HBO Sports.

Serena Williams a câştigat, în ianuarie 2017, cel de-al şaptelea trofeu Australian Open. Patru luni mai târziu, Williams a anunţat că ea şi logodnicul ei, Alexis Ohanian, aşteaptă primul lor copil, şi că ea era însărcinată în opt săptămâni la momentul turneului Australian Open. Williams a născut-o pe Alexis Olympia Ohanian Jr în septembrie, iar în noiembrie s-a căsătorit cu partenerul ei.

Serena Williams va fi prezentă la primul eveniment de Grand Slam de la participarea ei la Australian Open – la Roland Garros, care va începe în luna mai.

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...