EXCLUSIV: Care e adevăratul motiv pentru care David Popovici a refuzat ofertele primite din străinătate

David Popovici a explicat într-un interviu acordat Revistei Sport Magazin (vezi AICI  youtube) care este adevăratul motiv pentru care a refuzat ofertele primite din străinătate.

Am ales să rămân aici ca să bat cât mai multe recorduri mondiale. Să inspir lumea și să conving cât mai mulți oameni să se apuce de sport

“Am decis să rămân în România pentru că pot face lucruri mult mai bune aici împreună cu echipa mea. Sigur, la Universitățile din SUA este un spirit de echipă important. Dar eu încerc să fac ceva mai individual, să spunem așa. Dacă aș merge acolo și aș lupta pentru echipă, ar fi un lucru frumos. Dar nu aș avea cum să mă concentrez pe ce vreau cu adevărat. Anume, să bat cât mai multe recorduri mondiale, să inspir lumea, să schimb cât mai mulți oameni să se apuce de sport”. A spus David Popovici într-un interviu acordat Revistei Sport Magazin.

David Popovici a cucerit medalia de aur la 100 metri liber, miercuri, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta. El  a reușit timpul de 47 sec 58/100.

Popovici realizase cel mai bun timp în serii, 47 sec 60/100, dar şi în semifinale. Românul a stabilit un nou record mondial de juniori, 47 sec 13/100.

David Popovici a cucerit medalia de aur şi în proba de 200 metri liber, luni seara, cu timpul de 1 min 43 sec 21/100, un nou record mondial de juniori.

David Popovici a adus primele două titluri mondiale în bazin olimpic pentru înotul masculin românesc.

 

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...