Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

EXCLUSIV: Care e adevăratul motiv pentru care David Popovici a refuzat ofertele primite din străinătate

David Popovici a explicat într-un interviu acordat Revistei Sport Magazin (vezi AICI  youtube) care este adevăratul motiv pentru care a refuzat ofertele primite din străinătate.

Am ales să rămân aici ca să bat cât mai multe recorduri mondiale. Să inspir lumea și să conving cât mai mulți oameni să se apuce de sport

„Am decis să rămân în România pentru că pot face lucruri mult mai bune aici împreună cu echipa mea. Sigur, la Universitățile din SUA este un spirit de echipă important. Dar eu încerc să fac ceva mai individual, să spunem așa. Dacă aș merge acolo și aș lupta pentru echipă, ar fi un lucru frumos. Dar nu aș avea cum să mă concentrez pe ce vreau cu adevărat. Anume, să bat cât mai multe recorduri mondiale, să inspir lumea, să schimb cât mai mulți oameni să se apuce de sport”. A spus David Popovici într-un interviu acordat Revistei Sport Magazin.

David Popovici a cucerit medalia de aur la 100 metri liber, miercuri, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta. El  a reușit timpul de 47 sec 58/100.

Popovici realizase cel mai bun timp în serii, 47 sec 60/100, dar şi în semifinale. Românul a stabilit un nou record mondial de juniori, 47 sec 13/100.

David Popovici a cucerit medalia de aur şi în proba de 200 metri liber, luni seara, cu timpul de 1 min 43 sec 21/100, un nou record mondial de juniori.

David Popovici a adus primele două titluri mondiale în bazin olimpic pentru înotul masculin românesc.

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: