Te asteptam si pe retelel sociale

Creații

Emisiunea Survivor de marți seara, lider absolut de audiență

Ediția de marți seara a Survivor de la la Pro TV, care a adus și o nouă eliminare, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 23:33, informează survivor.protv.ro.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și 23.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.8 puncte de audiență și 11.0% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români au trăit emoția unei noi eliminări, iar în minutul de aur, la ora 20:55, peste 2.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

 

Alexandra Duli a fost votată să plece acasă, în joc continuând 6 Tigrii și 5 Vulturi.

(Foto: Survivor Pro TV)

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: