Emil Gradinescu: ”Arsenal poate castiga un trofeu”

0
127

Este un sezon foarte interesant în Premier League. În ultimii ani, lupta pentru titlu s-a dat doar între două echipe, dar acum Liverpool, Chelsea şi Manchester United se bat cu şanse egale la campionat. Din păcate, nu cred că Arsenal mai are forţa să se implice în această luptă. Deşi suntem doar la jumătatea sezonului, distanţa de primul loc mi se par cam mare pentru a mai putea fi recuperată.

Puştii lui Wenger rămân însă imprevizibili şi vor mai încurca cu siguranţă, în meciurile directe, socotelile celor trei mari forţe ale momentului din Anglia.

De altfel, în opinia mea, Liverpool, Chelsea şi Manchester United sunt principalele favorite la câştigarea Ligii Campionilor. Atuul lor este experienţa în fazele superioare ale competiţiei. Ştiu să joace meciurile cu multă încărcătură psihică.

Revenind la Arsenal, sunt foarte curios cum vor evolua lucrurile în viitorul apropiat la club.

Fotbalişti de valoare au. Antrenor… nici nu mai încape discuţia. Dacă vor păstra acest nucleu de jucători, e imposibil să nu câştige un trofeu important în curând.

M-aş bucura să fie aşa, pentru că Arsenal joacă cel mai spectaculos fotbal din Anglia şi poate chiar din Europa. Nu e de ajuns în mileniul III pentru a obţine trofee, dar cu puţină şansă o pot face.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here