Echipa de Fed Cup a României va juca în barajul pentru Grupa Mondială tot la Cluj-Napoca

Întâlnirea de Fed Cup România – Elveţia, programată la 21 şi 22 aprilie, în barajul pentru Grupa Mondială a competiţiei, va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, informează frt.ro.

Astfel, după consultări cu componentele echipei de Fed Cup a României, precum și cu Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător, s-a stabilit ca meciul să aibă loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea care a găzduit, până acum, alte trei întâlniri ale echipei de Fed Cup a României, în 2016, cu Cehia și Germania, și, în februarie 2018, cu Canada.

România a ajuns la barajul pentru promovarea în primul eşalon al Cupei Federaţiei după ce a învins, tot la Cluj-Napoca, cu 3-1, reprezentativa Canadei, scor 3-1, în Grupa Mondială II.

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui şi întâlnirea România – Maroc, din turul al doilea al Grupei a II-a a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis, la 7 şi 8 aprilie.

Stiri recente

Steaua şi Minaur Baia Mare şi-au aflat adversarele din optimile European Cup la handbal masculin

Steaua Bucureşti şi Minaur Baia Mare şi-au aflat, marţi, adversarele din optimile European Cup, după tragerea la sorţi de...