Dinamo – Vaslui 0-0 / Moldovenii invincibili

Vasluiul continua seria fara infringere, in timp ce Dinamo tremura vazindu-si rivalele galopind in spatele ei.

Meciul din aceasta seara nu are istoric: un Dinamo ce a atacat 90 de minute si o echipa vasluiana croita parca din povestile de istorie de pe vremea lui Stefan cel Mare, venita cu un singur scop: sa munceasca cit se poate. Si lui Hizo i-a iesit iar. Un nou rezultat pozitiv cu una dintre formatiile mari ale Bucurestiului si „Dulaul” poate sa se mindreasca cu o performanta rivnita de multi antrenori.

Dinamo a inceput mai bine, in primele minute bifind cite o ocazie la fiecare faza mai periculoasa. Numai ca liderul a intilnit pe linga o aparare exacta si un portar cu parade de zile mari, Haisan. Inutil au venit trasoarele lui C. Munteanu, Ad. Cristea, L. Ganea si in special Claudiu Niculescu ale carui ratari nu mai incap nici pe degetele de la miini. Nici loviturile libere nu l-au mai ajutat pe Clau-gol, ineficacitatea acestuia exasperindu-l pe Rednic.

A doua repriza s-a dus in special pe axul sting al atacului dinamovist, inutil insa, mingiile distribuite de Pulhac, Fernandes sau C. Munteanu neajungind in spatele liniei portii adverse. Danciulescu si Mendy doar au intregit neputinta alb-rosie, iar ciini nu mai privesc cu aceeasi incredere viitoarele derby-uri cu Steaua sau Rapid.