Dinamo, în play-off-ul Ligii Campionilor la handbal masculin

Dinamo a reușit calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor la handbal masculin, după ce Wisla Plock a fost învinsă de GOG Gudme, scor 24-31.

„Suntem în play-off-ul EHF Champions League! Munca echipei noastre din acest sezon este încununată cu o calificare istorică! Wisla Plock a pierdut în această seară la GOG, scor 31-24, şi nu mai poate ajunge Dinamo indiferent ce se întâmplă în meciurile rămase. Mai avem o miză, o clasare pe locurile 4-5! Ne mai trebuie cel puţin o victorie!” anunță cei de la Dinamo pe pagina de Facebook.

Dinamo ocupă locul 5, cu 11 puncte din 11 partide în Grupa A, în timp ce Wisla se află pe 7, cu 7 puncte (12 partide). Dinamo a câştigat ambele meciuri directe cu polonezii şi are avantaj în cazul în care Wisla ar egala-o la puncte cu două victorii în ultimele sale două meciuri.

Echipele clasate pe primele două locuri în grupă se califică direct în sferturile de finală, în timp ce formaţiile aflate pe locurile 3-6 joacă baraje încrucişate cu echipele clasate pe poziţiile similare din cealaltă grupă.

Dinamo mai are de disputat trei partide în grupă, joi cu Paris Saint-Germain Handball în deplasare (21:45, ora României), pe 23 februarie cu GOG Gudme acasă şi pe 2 martie în deplasare cu SC Magdeburg.

Stiri recente

David Popovici, patru medalii de aur la Campionatul Național

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot...