Dinamo, în faliment? „Fără finanţare această echipă nu poate ieşi din insolvenţă”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo,  a anunțat după ce echipa a retrogradat în Liga 2 că fără finanțare clubul nu poate ieşi din insolvenţă.

După ce a retrogradat, Dinamo a pierdut şi banii din drepturile tv din Liga 1.

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie, după ce a remizat cu Universitatea Cluj, 1-1, în manşa a doua a barajului pentru menţinerea / promovarea în Liga 1.

Dinamo, în faliment? „Fără finanţare această echipă nu poate ieşi din insolvenţă”

În tur, Dinamo a fost învinsă cu 2-0 de U Cluj. Echipa roș-albă a fost învinsă în tur cu 2-o de U Cluj.

„Cred că este important să ne uităm ce se întâmplă de mâine. Am spus în mai multe rânduri, această procedură de insolvenţă are o rezolvare legală atunci când se găseşte finanţare. Dincolo de rezultatul sportiv, Liga I sau Liga a II-a, fără o finanţare această echipă nu poate ieşi din insolvenţă. În acest moment se strâng un pic termenele pentru că nu mai avem banii din drepturile TV, dar rămânem la acelaşi lucru, la căutarea unu finanţator. Sunt oameni în spatele lui Dinamo care ajută cu bani. De mâine vom vedea ce este de făcut, pentru că, deşi era o perspectivă Liga 2, nu ne-am gândit că am putea ajunge la situaţia asta destul de dramatică”, a anunțat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo.

Stiri recente

FC Rapid a învins FC Voluntari, scor 4-1. Dugandzic, hattrick și a devenit golgeterul Superligii

FC Rapid a învins, acasă, scor 4-1, pe FC Voluntari, în etapa a XXIV-a din Superligă. Marko Dugandzic a...