Dinamo, fără antrenor! Gică Mihali: „Mi s-a explicat exact situația, am înțeles!”

Gică Mihali, care juca rolul de antrenor principal la Dinamo, pleacă de la echipă. Iulian Mihăescu, secundul, se va ocupa de formația roș-albă.

Mihali, fost jucător al lui Dinamo și tehnician al echipei roș-albe U19 în ultimii doi ani, a fost instalat ca interimar la prima formație după plecarea lui Dusan Uhrin jr.

În această perioadă, Dinamo a efectuat transferul lui Bogdan Gavrilă.

Dinamo, fără antrenor! Gică Mihali: „Mi s-a explicat exact situația, am înțeles!”

Mihali a jucat în două intervale la Dinamo. A cucerit două titluri și două Cupe ale României.

„Am avut o discuție cu Răzvan Zăvăleanu, iar omul a fost corect: «Gică, nu te poți minți că ești sigur de postul de antrenor!». Și-atunci eu ce fac, mă trezesc că în 2-3 săptămâni vine un administrator special cu antrenorul lui și zice: «Gică, merci, dar de mâine să nu mai vii!».

Rog suporterii să nu mă judece, dar, de data asta, mă gândesc și la mine. Dacă simțeam ceva, că sunt în cărți, vă dați seama că nu plecam. Incertitudinea care planează asupra clubului și echipei Dinamo nu e bună, nu-mi face doar mie rău. Nu e normal să treacă atât de mult timp și să nu fie numit un antrenor principal, clar. Mi s-a explicat exact situația de la club, am înțeles, nu am ce să reproșez nimănui”, a spus, potrivit gsp.ro, Gică Mihali.

foto: Doar Dinamo

Stiri recente

Mbappé, invitat la un dineu la Palatul Elysee alături de preşedintele Macron şi emirul Qatarului

Kylian Mbappé a primit o invitaţie pentru a participa la un dineu oficial la Palatul Elysée alături de preşedintele...