Dinamo, primul transfer după retrogradarea în Liga 2! S-a întors la echipa roș-albă după șase ani

Dinamo a făcut primul transfer după retrogradarea în Liga 2. Bogdan Gavrilă a semnat luni cu echipa unde a mai jucat în perioada 2014-2016.

„Mijlocaşul ofensiv Bogdan Gavrilă a semnat astăzi un contract cu Dinamo 1948 şi a efectuat primul antrenament în cantonamentul de la Săftica. Născut pe 6 februarie 1992, Bogdan Gavrilă ştie ce înseamnă Dinamo, a îmbrăcat tricoul alb-roşu între anii 2014 şi 2016, 48 de meciuri, 4 goluri şi 5 pase decisive în toate competiţiile” a anunțat Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

„Mă bucur că îmbrac din nou tricoul lui Dinamo. Am ales cu inima, mă gândesc doar la promovare şi sunt încrezător că vom reveni în Liga I la finalul sezonului”, a spus Gavrilă.

Dinamo, primul transfer după retrogradarea în Liga 2! S-a întors la echipa roș-albă după șase ani

Gavrilă, 30 de ani, joacă pe postul de mijlocaş și a mai evoluat la Chindia Târgovişte, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Ethnikos, CSM Politehnica Iaşi, Valletta, Gloria Buzău şi în Malta, la Sirens FC.

„Bogdan Gavrilă, primul transfer la Dinamo 1948

Mijlocașul ofensiv Bogdan Gavrilă a semnat astăzi un contract cu Dinamo 1948 și a efectuat primul antrenament în cantonamentul de la Săftica.  Născut pe 6 februarie 1992, Bogdan Gavrilă știe ce înseamnă Dinamo, a îmbrăcat tricoul alb-roșu între anii 2014 și 2016, 48 de meciuri, 4 goluri și 5 pase decisive în toate competițiile.  Noul jucător dinamovist a mai jucat în România pentru Chindia Târgoviște, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Politehnica Iași și Gloria Buzău. Ethnikos (Cipru), Valletta și Sirens (Malta) sunt echipele la care Bogdan Gavrilă a mai evoluat în carieră.

„Mă bucur că îmbrac din nou tricoul lui Dinamo. Am ales cu inima, mă gândesc doar la promovare și sunt încrezător că vom reveni în Liga 1 la finalul sezonului!” (Bogdan Gavrilă pentru Facebook / Instagram Dinamo 1948)” e mesajul dinamoviștilor.

foto https://www.facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

Stiri recente

UTA Arad a învins U Cluj, 2-1, în Superliga!

UTA Arad a învins Universitatea Cluj, 2-1, într-un meci din etapa a cincea a Superligii. Au marcat: Virgiliu Postolachi (6),...