Dinamo, al doilea amical fara gol marcat

După înfrângerea, 0-1, cu echipa portugheză de Liga a doua Vitoria Guimaraes, Dinamo nu a reuşit să marcheze nici în al doilea meci de verificare din Portugalia, încheind la egalitate, 0-0, cu formaţia de pe locul trei din Rusia, Lokomotiv Moscova.

Partida, de un nivel foarte bun mai ales în prima repriză, a arătat un Dinamo care caută să repete jocul foarte bun din toamna trecută dar care, foarte probabil şi din cauza oboselii, s-a lăsat în dese rânduri dominată de echipa rusă.

Ocaziile au fost foarte multe la ambele porţii, Lobonţ a avut câteva intervenţii foarte bune în special la şuturi de la distanţă ale lui Izmailov şi Loşkov, la fel ca şi omologul său, Jakupovic, care s-a opus cu brio în special la torpilele lui Dănciulescu şi Claudiu Niculescu.

Dinamo – Lokomotiv Moscova s-a încheiat până la urmă 0-0 iar elevii lui Mircea Rednic au nevoie de un impuls cu mai puţin de o lună înainte de primul meci cu Benfica Lisabona pentru a se putea spera la calificare.

Dinamo – Lokomotiv Moscova 0-0

Dinamo: Lobonţ (Romanovs 68) – Blay (Homei 77), Smirnovs (Moţi 58), R. Ştefan (L. Goian 77), Pulhac (D. Şerban 46) – Ad. Cristea (Alexe 76), Mărgăritescu (Ropotan 58), Căt. Munteanu (Ze Kalanga 58), Bălace – Dănciulescu (Mendy 68), Cl. Niculescu (But 80).
Lokomotiv: Jakupovic – Br. Ivanovic, Loşkov, Spahic, Şennikov, Bilyaletdinov, Izmailov, Gurenko, Chichikov, Maminov, Asildarov. Au mai jucat Zouaghi şi Samedov.

Stiri recente

Cozmiuc şi Bejan, medalie de aur la dublu rame la CM de canotaj

Echipajul de dublu rame (M2-), compus din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, a cucerit medalia de aur la CM...