Derby fara galeria Stelei

0
167

Galeria Stelei la derby-ul cu Rapid de duminica, de pe stadionul Giulesti – Valentin Stanescu, va fi formata din 34 de suporteri, dupa ce reprezentatii gruparii din Bulevardul Ghencea au refuzat sa preia cota de bilete puse la dispozitie de rapidisti.
La sedinta de organizare de vineri, reprezentantul Stelei, Valeriu Argaseala, a refuzat sa preia cota de bilete puse la dispozitia galeriei steliste de catre conducerea FC Rapid. De fapt, Argaseala, care a preferat sa ridice doar invitatiile in sectorul VIP (15 la numar), si-a exprimat initial dorinta de a cumpara doar opt din cele 435 de tichete de la tribuna I, lucru refuzat de staff-ul giulestean. La sedinta desfasurata la stadionul “Giulesti-Valentin Stanescu” au mai luat parte, in afara reprezentantilor celor doua cluburi, observatorul delegat de FRF, Dumitru Mihalache, si reprezentanti ai Jandarmeriei.

In cadrul sedintei de vineri s-a stabilit ca pana sambata, la ora 12.00, sa vina un reprezentant al Stelei pentru bilete, insa acesta a ridicat doar 34 de bilete, la tribuna I.

Restul de 401 de bilete au fost redistribuite la tribuna a II-a, pentru suporterii rapidisti.

Galeria echipei Steaua a anuntat, vineri seara, ca nu va fi prezenta in tribunele stadionului Giulesti-Valentin Stanescu pentru a-si sustine favoritii la derby-ul cu Rapid, programat duminica, la ora 20.00, in etapa a XXIV-a a Ligii I, in semn de protest fata de atitudinea jucatorilor si a oficialilor stelisti.