Cristina Neagu a explicat protestul de la CSM București

Jucătoarele au ieșit cu tricouri purtând mesajele „Respectaţi-vă promisiunile!” şi „Respectaţi-ne munca!” înaintea meciului cu Ferencvaros din grupele Ligii Campionilor.

Cristina Neagu, lidera handbalistelor de la CSM Bucureşti, a explicat motivul pentru care jucătoarele au ieşit pe parchet cu tricouri speciale şi a declarat că în ultimii doi ani s-a creat o practică a întârzierilor salariale de aproximativ două-trei luni.

Din păcate, această situaţie cu lipsa salariilor datează de ceva timp şi în ultimii doi ani ne confruntăm cu aceeaşi situaţie,  întârzieri de două, trei luni salariale şi pur şi simplu am încercat să transmitem un mesaj că este foarte greu să continuăm în acest fel. Suntem aproape la sfârşitul lunii octombrie şi nu am luat niciun salariu în acest sezon, iar pregătirea a început în luna iulie. Continuăm să fim profesioniste, serioase, să venim la fiecare antrenament, să ne batem la fiecare meci să obţinem victorii şi practic nu primim niciun salariu. Sau sunt întârziate în mod constant trei luni. Din moment ce spun că această situaţie e de doi ani, cred că este destul de clar către cine merge mesajul pentru că deocamdată noua conducere nu este instalată. Sperăm că odată cu instalarea ei, lucrurile se vor schimba din punctul acesta de vedere. Noi suntem foarte unite ca echipă în sensul acesta, bineîneţeles că eu ca şi căpitan sunt vocea acestui grup”, a răbufnit Cristina Neagu, după victoria reuşită de CSM Bucureşti, scor 25-19, în faţa formaţiei Ferencvaros.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...