Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Cîrstea, după victoria cu Pliskova: M-am concentrat doar asupra evoluţiei mele

Sorana Cîrstea a declarat  după victoria cu 6-1, 7-5 în fața cehoaicei Karolina Pliskova, că nu s-a gândit deloc la poziția pe care ocupă Karolina Pliskova în clasament și s-a concentrat doar asupra evoluției sale.

”Nu m-am gândit deloc la clasamentul ei, m-am concentrat asupra jocului meu astăzi. Am jucat bine în ultima vreme, dar poate rezultatele nu au venit așa repede cum am sperat. Dar am muncit bine, am făcut lucrurile cum trebuie și mi-am spus mereu că munca va da rezultate în cele din urmă. Antrenorul meu mi-a spus că eram condusă cu 5-2 și 40-0 în setul secund și nu am realizat acest lucru. Am jucat punct cu punct și am încercat să nu mă gândesc la scor. Am încercat să joc mingea potrivită la momentul potrivit. Cred că mi-a reușit, deoarece nu am pus niciun fel de presiune pe mine. Nu am simțit-o ca pe o revenire, deoarece nu eram conștientă de scor. Dar a fost cu siguranță frumos să termin în două seturi”, a spus Sorana.

În sferturi, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Jelena Ostapenko (N. 9), letona profitând de abandonul chinezoaicei Shuai Peng, după doar trei ghemuri (3-0).

”Este o jucătoare mare, a jucat foarte, foarte bine în ultima vreme, în special aici în Asia”, a caracterizat-o Cîrstea pe letonă. Va trebui să dau tot ce pot mâine și să încerc să în fac jocul meu agresiv, iar în final vom vedea cine este mai bună”, a declarat Cîrstea.