Cine transmite în România turneul US Open 2022

Eurosport va transmite ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, începând de luni, 29 august. Competiția va fi transmisă la Eurosport 1 și Eurosport 2.

Peste 250 de ore de tenis live de la New York vor putea fi urmărite în următoarele două săptămâni.

Echipei de experți Eurosport i se va alătura pentru US Open și Kim Clijsters. Jucători emblematici precum Mats Wilander, Alex Corretja și John McEnroe vor fi, de asemenea, prezenți la New York pentru a oferi analize și perspective unice milioanelor de fani ai tenisului care vor urmări turneul.

Cine transmite în România turneul US Open 2022

Alături de acțiunea live de la US Open, Eurosport va acoperi în detaliu turneul pe platformele sale digitale. Eurosport.ro va oferi cele mai importante noutăți, știri și reacții ale experților de la Flushing Meadows, astfel încât fiecare unghi va fi acoperit pe parcursul celor două săptămâni.

Ediții noi ale emisiunii Ruud Talk, avându-l ca protagonist pe finalistul Roland-Garros, Casper Ruud, precum și ediții noi din seriile Player’s Voice și Legend’s Voice, vor fi disponibile. Fanii vor putea afla mai multe informații despre New York în segmente dedicate, iar jucătorii vor fi în prim-plan în seria A Grand (Slam) Appetite.

Daniil Medvedev și Emma Răducanu sunt campionii en-titre ai turneului și vor încerca să-și apere titlurile câștigate anul trecut. Competiția va reprezenta cel mai probabil și finalul carierei legendarei Serena Williams, câștigătoare a 23 de turnee de Grand Slam.

Simona Halep este printre favoritele la titlu în competiția feminină de simplu. Românca va căuta să-și îmbunătățească cel mai bun rezultat de la New York, cel din 2015, când a ajuns în semifinale. Sorana Cîrstea, Irina-Camelia Begu, Jaqueline Cristian și Elena-Gabriela Ruse vor juca în turneul principal.

Pe tabloul masculin, Rafael Nadal va căuta să câștige al 23-lea său titlu de Grand Slam, în timp ce jucători precum Nick Kyrgios, Carlos Alcaraz sau Stefanos Tsitsipas sunt așteptați să se implice în fazele finale.

US Open 2022:

Luni, 29 august – Startul tablourilor principale
Duminică, 4 septembrie – Încep optimile de finală
Marți, 6 septembrie – Încep sferturile de finală
Joi, 8 septembrie – Semifinalele feminine
Vineri, 9 septembrie – Semifinalele masculine
Sâmbătă, 10 septembrie – Finala feminină
Duminică, 11 septembrie – Finala masculină

 

Stiri recente

Ronaldo s-a căsătorit pentru a patra oară. Aleasa lui este modelul Celina Locks

Fostul atacant brazilian Ronaldo s-a căsătorit pentru a patra oară, aleasa este modelul Celina Locks. Ceremonia religioasă a...