Ce sancțiune a primit clubul Rapid în scandalul dintre fanii giuleșteni și Cristina Neagu!

​Clubul CS Rapid București a fost sancționat de Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal cu 8.000 de lei pentru „scandări jignitoare/obscene”.

Incidentul s-a întâmplat la meciul pierdut de Rapid în fața celor de la CSM București, 31-24, din optimile Cupei României.

„În legătură cu Raportul suplimentar întocmit de observatorul delegat la jocul de Cupa României ‘Râureni’ – feminin, dintre CSM Bucureşti şi CS Rapid Bucureşti, din data de 20.02.2023, de la Bucureşti, Comisia stabileşte sancţionarea clubului CS Rapid Bucureşti cu penalitate de 8.000 (opt mii) lei, conform art. 69.4 coroborat cu art 69.2 lit b) pct.1 cu aplicare Art. 34.1 litera k) (recidivă 30.08.2022) din Regulamentul Disciplinar al FRH, data limită de achitare 30.03.2023, pentru scandări jignitoare/obscene a suporterilor proprii” arată comunicatul FRH.

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Ştiţi foarte bine ce fel de galerie este… În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie şi fair-play. Că eu ţin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor… Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâţia copii şi să adresezi injurii… Repet, asta spune mult despre educaţia şi caracterul lor” spunea Cristina Neagu.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...