Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Ce făcea Cristiano Ronaldo în timp ce Messi primea titlul pentru cel mai bun jucător al lumii în 2019

Lionel Messi a fost desemnat de FIFA cel mai bun jucător al lumii în 2019, an în care a câștigat campionatul Spaniei cu Barcelona și a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor. Messi i-a învins în mare finală pe rivalul de o viață, Cristiano Ronaldo, și pe olandezul Virgil van Dijk, văzut de mulți ca principalul favorit la câștigarea titlului. Deși gala a avut loc la Milano, oraț aflat foarte aproape de Torino, unde joacă și locuiește starul portughez, Ronaldo n-a catadicsit să participe la gală. El a postat o fotografie pe instagram, în care apare citind, în vreme ce fiul său cel mare își face probabil lecțiile.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: