Ce audienţe a înregistrat meciul de deschidere Qatar – Ecuador de la CM Qatar

Deschiderea oficială care a prefaţat transmisiunea în direct a ceremoniei de deschidere a adus TVR 1 pe primul loc, atingând audienţe de 3,3% RTG/9,9% Share, pe targetul Urban 18+.

CM Qatar a poziţionat TVR 1 în topul audienţelor atât pe durata transmisiei ceremoniei de deschidere, cât şi la meciul disputat între Qatar şi Ecuador.

Deschiderea oficială au adus TVR 1 pe primul loc, atingând audienţe de  3,3% RTG/9,9% Share, pe targetul Urban 18+.

Meciul de debut al Cupei Mondiale a fost urmărit în prima repriză de aproape 1 milion de telespectatori. Astfel, TVR 1 a ocupat locul 1 atât pe targetul Naţional 18+ (RTG 6,3%/Share14,4%). Cât şi la nivel Urban 18+  (RTG 7,2%/Share17,9%).

Minutul de aur a fost înregistrat la ora 18.34, când, la nivel Naţional, peste 1 milion de telespectatori au urmărit TVR 1.

Repriza a doua a meciului a plasat TVR 1 pe locul 2 pe toate segmentele de public și a poziţionat TVR pe locul 3 în topul grupurilor de televiziuni.

Televiziunea Română transmite în direct şi în exclusivitate până pe 18 decembrie, la TVR 1 şi TVR 2 CM FIFA Qatar 2022.

Cel mai bun meci al zilei va putea fi urmărit, în reluare, la TVR INFO, de la ora 23.15.

Meciurile de fotbal pot fi vizionate în direct şi în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe ecranele amplasate în apropierea scenei din cadrul Târgului de Crăciun. Pe TVR+ meciurile pot fi urmărite pe livestreamurile canalelor, la ora difuzării lor. 

Programul transmisiilor de la CM Qatar 2022, faza grupelor, poate fi consultat aiciInformaţii în timp real, dar şi programul actualizat al evenimentului se regăsesc pe site-ul sport.tvr.ro

Sursa: Kantar Media, date prelucrate SRTv

Stiri recente

Neymar va relua antrenamentele pentru a joca în optimi cu Coreea de Sud

Neymar, care nu a jucat din cauza unei entorse la glezna dreaptă în partida cu Camerun, la CM Qatar,...