Ronaldo: Mi-ar plăcea să-i dau mat lui Messi la șah sau la fotbal

Cristiano Ronaldo spune că i-ar făcea plăcere să-i dea mat lui Lionel Messi, alături de care a apărut într-o fotografie pentru marca Louis Vuitton.

Ronaldo şi Messi au aparut împreună într-o fotografie făcută de celebra Annie Leibovitz în care joacă şah pe o servietă a casei de modă Louis Vuitton. Fotografia a fost postată simultan pe conturile de Instagram ale celor doi jucători, atrăgând în scurt timp zeci de milioane de like-uri.

“Mi-ar plăcea să-i dau şah-mat lui Messi. Ar fi frumos, indiferent dacă s-ar întâmpla la şah sau la fotbal”. A spus râzând Ronaldo într-o conferinţă de la cartierul general din Qatar.

Ronaldo a explicat că fotografia publicitară alături de Messi – în care cei doi s-au pozat separat şi apoi s-a montat imaginea – “a fost o mândrie, ceva ce mi doream de mult să fac”.

Într-un interviu acordat recent lui Piers Morgan, moderatorul vedetă al canalului TalkTV, Cristiano Ronaldo a afirmat că Messi este “un jucător magic” şi că are o relaţie de respect reciproc cu rivalul său argentinian.

“Întotdeauna am avut mult respect pentru Messi. Ca jucător este minunat. Magic. În top. Iar ca persoană? Împărţim aceeaşi scenă de 16 ani şi am o relaţie grozavă cu el.

Nu suntem prieteni, în sensul că nu ne vedem des, nu vorbim la telefon în mod regulat. Dar el este într-un fel ca un coechipier pentru mine. Respect cu adevărat modul în care a vorbit mereu despre mine.

Până şi soţia lui a avut întotdeauna mult respect faţă de partenera mea, care este şi ea din Argentina. Ce pot să mai spun? Este un tip grozav”. A declarat Ronaldo într-un interviu acordat recent lui Piers Morgan, moderatorul canalului TalkTV,

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...