Te asteptam si pe retelel sociale

Auto

Câștigător surpriză în etapa de super rally de la București

Pilotul clujean Vlad Cosma a reușit să câștige ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally, care a avut loc sâmbătă pe bulevardul Kiseleff din Capitală în prezența a mii de oameni.

Pe un model Ford Fiesta R5, special pregătit pentru campionatele de raliuri, Cosma a reușit cel mai bun timp atât în manșele de calificări, cât și în marea finală, acolo unde s-au calificat doar primii 12.

Acesta a parcurs cei 2,5 kilometri ai traseului în 02:09,906, iar podiumul a fost completat de Costel Cășuneanu, cu Skoda Fabia R5, care a terminat în 02:11,409, și de Bogdan Marișca, pe Ford Fiesta R5, cu 02:12,854. În Top 10 s-au mai clasat Aurelian Andronache, Lucian Răduț, Titi Aur, Mihai Leu, Robert Barabas, Octavian Ciovică și Adrian Teslovan.

Un total de 42 de concurenți din România, Italia, Franța și Austria au fost prezenți la startul Trofeului UniCredit Leasing powered by Opel.

Cosma s-a impus în etapa, dar noul campion național de super rally este Costel Cășuneanu. Cu două victorii și două locuri secunde în această ediție de campionat, Cășuneanu a bifat al diolea titlu din carieră după cel cucerit la Off Road în proba de Extrem.

Aproximativ 10.000 de spectatori au asistat sâmbătă la etapa finală, a încheiat al doilea sezon din Campionatul Național de Super Rally, un concept dedicat promovării motorsportului în marile orașe.

Printre aceștia s-a numărat și cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu. Aceasta chiar a avut șansa unei curse, aflându-se în dreapta lui Mihai Leu pe un Citroen C3 R5 într-una dintre manșele de calificare.

Următorul sezon de super rally, organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, va programa un total de 6 etape, a anunțat Mihai Leu, promotorul conceptului.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: