Casper Ruud și Karen Hacianov, în semifinale la US Open 2022! Nick Kyrgios, distrus după ce a fost eliminat: „Am simţit că e un turneu de totul sau nimic”

Casper Ruud şi Karen Hacianov s-au calificat în semifinalele turneului US Open 2022.

Ruud a trecut de Matteo Berrettini, scor 6-1, 6-4, 7-6 (7/4), și a ajuns pentru prima dată în această fază a competiției.

Karen Hacianov, 31 mondial, l-a învins pe Nick Kyrgios, locul 25, cu scorul de 7-5, 4-6, 7-5, 6-7 (3/7) 6-4.

Casper Ruud și Karen Hacianov, în semifinale la US Open 2022

Pentru Casper Ruud și Karen Hacianov e o premieră calificarea în semifinale la US Open 2022.

Nick Kyrgios a declarat în conferinţa de presă de după partidă, potrivit Eurosport, că e devastat: „Karen e un luptător, a servit excelent azi. Probabil că a făcut cel mai bun său meci la serviciu de la US Open. A jucat incredibil sub presiune, a fost excelent la punctele cheie din meci. Nu am putut face mai mult şi pot să vă spun că sunt devastat. Am simţit că e un turneu de totul sau nimic pentru mine, aşa că vă daţi seama cum mă simt, după ce am părăsit competiţia. Mă simt de rahat, simt că am dezamăgit atât de mulţi oameni. Acum va trebui să aştept câteva luni, până la Australian Open, e devastator, am inima ţăndări. Nu doar pentru mine, ci şi pentru cei apropiaţi, care au crezut în mine”.

În celelate sferturi de finală se joacă meciurile: Jannik Sinner – Carlos Alcaraz și Andrey Rublev – Frances Tiafoe.

foto: twitter.com/usopen

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...