Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Casca de bicicletă ecologică EcoHelemet, câștigătoare a James Dyson Award (VIDEO)

O cască de bicicletă realizată din hârtie, intitulată EcoHelemet, a fost desemnată câștigătoare la ediția din acest an a competiției internaționale James Dyson Award, informează BBC.

Casca este realizată din materiale reciclabile și se împăturește ca un evantai, fiind proiectată pentru persoanele care utilizează sistemul de ”bike-sharing”. Costul de producție al căștii inventată de Isis Shiffer este de aproximativ 5 dolari.

EcoHelmet are o structură asemănătoare unui stup de albine pentru a proteja capul și este acoperită cu un material care o face să reziste la ploaie aproximativ patru ore

Proiectul a fost testat la Imperial College din Londra. Inventatoarea modelului, Isis Shiffer, va fi premiată cu suma de 45.000 de dolari pentru câștigarea acestui premiu.

Distincțiile James Dyson Award se acordă începând din 2002 studenților sau absolvenților din toată lumea care aduc ceva nou prin proiectele lor menite să rezolve o problemă.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: