adidas Fotbal prezintă noul film ce lansează colecția Red Limit, cu Paul Pogba în rolul principal

adidas lansează astăzi colecția Red Limit printr-un film complet nou cu Paul Pogba în rolul principal. Colecția introduce noile ghete de fotbal ACE 17+ PURECONTROL care aduc pentru prima dată în fotbal tehnologia BOOST. În premieră, colecţia Red Limit include variante de pantofi adaptaţi pentru stradă, permițându-le jucătorilor să depășească limitele stadionului şi să scoată jocul în afara terenului.

Lansarea filmului îi încurajează pe tinerii jucători să se concentreze să-și creeze propria carieră, în loc să o copieze pe cea a idolilor lor. Un tânăr jucător declară prin intermediul unui mesaj audio că nu este interesat să copieze stilul jucătorilor profesionişti, ci că își dorește ghetele pe care aceştia le poartă pentru a avea toate uneltele necesare construirii propriului stil de joc. Filmul îl surprinde pe mijlocaşul echipei Manchester United, Paul Pogba, purtând ghetele ACE 17+ PURECONTROL. Acesta poate fi vizionat aici https://youtu.be/kKRmbS_b250

Partea superioară a ghetelor de fotbal Red Limit ACE17+ PURECONTROL este realizată complet din materialul PRIMEKNIT pentru a nu permite uzarea acestora în timp şi este protejată de un strat subţire NSG (NonStop Grip) pentru a-i asigura jucătorului control mai bun asupra mingii. Sistemul sub formă de şosetă PURECUT a fost construit fără şireturi pentru a elimina straturile multiple dintre picior și minge şi pentru a asigura cel mai bun control. Forma unică a şosetei, special concepută ca un sistem de închidere pe interior, oferă confort premium.

Cea mai nouă variantă a modelului ACE 17+ PURECONTROL are la bază tehnologia BOOST, folosită de adidas pentru produsele de alergare. Sistemul de amortizare BOOST este construit din mii de particule individuale de spumă așezate între SPRINTFRAME, forma tălpii pantofului, şi branţ. Rezultatul final returnează mai multă energie decât stratul convenţional de talpă și oferă un nivel de confort incomparabil.

red-limit-collection

Colecţia Red Limit include versiunea Cage a modelului Red Limit ACE17+ PURECONTROL. Având aceleași nuanțe ca modelul pentru iarbă, varianta Cage pentru gazon artificial are ţesutul superior PRIMEKNIT şi un strat NSG pentru a asigura cel mai bun control. Stratul ajustabil din materialul TECHFIT este amplasat între blocurile de culoare neagră și roșie pentru a optimiza confortul. Banda roșie EVA oferă stabilitate şi se găsește deasupra călcâiului din material BOOST. Spre deosebire de versiunea creată pentru iarbă, modelul Cage conţine tehnologia BOOST doar pe călcâi pentru a oferi confort, stabilitate și retur de energie pe o suprafaţă tare, aspect ce contează cel mai mult în cazul jocului de fotbal în afara stadionului.

Versiunea pentru stradă a modelului ACE17+ PURECONTROL completează colecția Red Limit. Inspirat de moda străzii, pantoful conţine o nuanță netedă de negru cu detalii de culoare roşie și este predominant construit din materialul PRIMEMESH pentru o apariţie în trend. Ţesătura colorată TECHFIT învelește cele trei dungi, iar talpa BOOST oferă retur de energie si evidențiază un aspect modern.

„Colecția Red Limit este prima care conține atât modele pentru terenul de fotbal, cât și pentru stradă. Am introdus o gamă de ghete potrivite pentru iarbă, gazon artificial, şi stradă, pentru ca atleții să aibă rezultate atât pe teren cât și în afara lui. Introducerea tehnologiei adidas BOOST evidențiază dorința noastră de a inova sportul. Ambiţia noastră este să producem încălțăminte care schimbă regulile jocului pentru toţi jucătorii, indiferent de terenul pe care se află.”, a declarat Dean Lokes, Vicepreşedinte de Produs adidas Fotbal.

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...