Care este starea sănătății lui Pele

Legenda fotbalului brazilian, Pele, a fost externat din spitalul în care fusese internat din cauza cancerului la colon descoperit în septembrie.

Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo a anunțat despre Pele (Edson Arantes do Nascimento) că este în stare clinică stabilă şi satisfăcătoare.

Pele, de trei ori câştigător al Cupei Mondiale cu Brazilia (1958, 1962, 1970), a fost internat în spital pe 13 februarie, pentru a continua tratamentul pentru o tumoră de colon depistată în septembrie anul trecut. El a fost externat la 27 februarie.

Pe 4 septembrie 2021, Pelé a fost operat în acelaşi spital pentru a elimina o tumoare de colon depistată în timpul examinărilor de rutină. Apoi a stat zece zile într-o secţie de terapie intensivă, înainte de a reveni pentru scurt timp, din cauza dificultăţilor de respiraţie. El fusese din nou internat timp de două săptămâni în decembrie pentru chimioterapie.

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...