Care este cel mai bine organizat turneu ITF masculin, în opinia lui George Cosac. Urmează cea de a V-a ediţie a Vitality Open Tour

Președintele FR de Tenis, George Cosac, a declarat că Vitality Open Tour este cel mai bine organizat dintre toate turneele de genul acesta aflate sub egida federaţiei.

“Vitality Open Tour este competiția cea mai bine organizată, drept pentru care adresez felicitări sponsorului principal Dr. Oetker și promotorului turneului Smart Corporation Group. Aș putea spune că dintre toate competițiile de genul acesta în care federația este implicată, aceasta este organizată cel mai bine. De la atmosferă, de la cum sunt terenurile branduite, la arbitrii de linie, copiii de mingi, absolut totul este impecabil”, a spus președintele FR de Tenis, George Cosac, când a participat la Tenis Club Curtea de Argeş la una din ediţiile precedente ale Vitality Open Tour.

Cea de a V-a ediţie a Vitality Open Tour, competiție destinată seniorilor, care se va disputa în perioada 20 – 26 august, la Tenis Club din Curtea de Argeș, este dotată cu premii în valoare de 15.000 $.

“După Dr. Oetker Junior Trophy de la Bucureş­ti,  am avut la Curtea de Argeş­ a doua ediţie a turneului ITF pentru senioare, Inedit Open Tour, o competiţie de înalt nivel, cu o participare numeroasă. Iar festivalul tenisului de la Tenis Club continuă cu ediţia a V-a turneului ITF pentru seniori, Vitality Open Tour, cu premii de 15.000 $. Va fi o competiţie foarte strânsa, unde participă sportivi din aproximativ 15 ţări”, a declarat Ioan Cozma, Directorul General al Dr. Oetker România.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars https://www.facebook.com/TennisStarsOne/?ref=bookmarks se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Vitality Open Tour este Tenis Club Curtea de Argeș, iar partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. Sponsorii editiei 2018 sunt: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeș și Consiliul Județean Argeș. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...