Un caz impresionant din Pitești, precum cele din campania „Mulțumesc, mama!”

În istoria momentelor unice din sport a rămas campania P&G dedicată mamelor, cu ocazia Jocurilor Olimpice. Astfel la JO de vară de la Rio, de la Tokyo sau la edițiile olimpiadelor de iarnă, Procter & Gamble a lansat campania motivațională «Mulţumesc, mama!» care a impresionat lumea întreagă. “Campania a pornit de la ideea că în spatele fiecărui sportiv de performanţă se află o mamă excepţională. Iar faptul că susţinem cu mândrie mamele este modul firesc în care ne raportăm la Jocurile Olimpice, pentru că brand-urile din portofoliul P&G sunt parte din călătoria pe care mamele olimpicilor, dar şi alte mame din întreaga lume, o realizează zi de zi alături de copiii lor. Vedem cât de puternice sunt mamele în fiecare moment al vieţii lor şi cum copiii preiau această forţă şi o dezvoltă pe măsură ce cresc“, a declarat Marc Pritchard, P&G Global Brand Officer.

Aceste campanii au scos în evidenţă un adevăr extrem de simplu: puterea pe care mamele o demonstrează în viaţa de zi cu zi are un ecou inspiraţional în momentele dificile prin care trec copiii. Acest lucru se reflectă în situaţiile uzuale sau de anvergură în care puterea demonstrată de o mamă poate face diferenţa şi culminează cu momentul în care fiecare dintre copiii se foloseşte de propria încredere pentru a concura pe cea mai mare scenă din lume – cea a Jocurilor Olimpice”, spun reprezentanții P&G.

Dar nu trebuie să concurezi neapărat pe cea mai înaltă scenă – cea Jocurilor Olimpice, ca să descoperi această relație specială dintre părinți și copilul sportiv există la orice nivel.

Astfel, la inițiativa OIM a fost demarată o campanie de către Revista Sport Magazin în care este prezentat un exemplu motivațional de sacrificiu și dedicație a părinților pentru copiii lor sportivi.

Este vorba despre eforturile impresionante pe care le face trebuie să le facă părinții, cazul fetiței Alessia I. (14 ani) din Pitești, care practică tenis de performanță și  al fratelui ei Armin I. (12 ani), care practică arte marțiale, fiind sugestiv în acest sens.

Este cunoscut efortul financiar pe care trebuie să-l facă părinții pentru a ține un copil în sport în România, mai ales la nivel de performanță în tenis. Performanțele atât pe plan intern, cât și internațional au apărut pentru Alessia, în acest context ea fiind premiată recent după un turneu câștigat la Tenis Club Curtea de Argeș. Iar Armin a confirmat la rândul lui la nivel sportiv. Astfel, el a reușit să cucerească numai anul acesta titul de vicecampion European la Ashihara.

Acest caz din Pitești ne-a dovedit adevărul  pe care il stim cu toții, anume puterea pe care părinții o demonstreaza în viața de zi cu zi și pe care o transmit copiilor în momentele dificile.

(FOTO: http://forhomeschoolmomsonly.com/get-your-game-on-sports-the-entire-family-will-enjoy)

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...