Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Camerun vrea sa organizeze Cupa Africii 2016

Ministrul Sportului din Camerun, Augustin Edjoa, a anunţat, duminică noapte, că ţara sa va candida la organizarea Cupei Africii pe Naţiuni, din 2016, după o pauză de 44 de ani, informează Reuters.

„Intenţionăm să candidăm la organizarea ediţiei din 2016. Camerun este o mare naţiune pe plan fotbalistic în Africa şi este inadmisibil să nu organizăm turneul de atât de mult timp”
, a declarat Augustin Edjoa. Ţara africană a organizat o singură dată Cupa Africii pe Naţiuni, în 1972, când a fost eliminată în semifinale de către prima reprezentativă a Republicii Congo, care a şi câştigat respectiva ediţie.

Oficialii africani au declarat că sunt nemulţumiţi de facilităţile de care dispun. Cele două stadioane pe care s-au jucat partidele din 1972, Ahmadou Ahidjo, din capitala Yaounde, şi Doula Reunification, s-au degradat de atunci, iar terenurile devin impracticabile din cauza ploii. Construcţia unui nou stadion a început în 1980, dar a fost abandonată la scurt timp.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: