Camerun vrea sa organizeze Cupa Africii 2016

Ministrul Sportului din Camerun, Augustin Edjoa, a anunţat, duminică noapte, că ţara sa va candida la organizarea Cupei Africii pe Naţiuni, din 2016, după o pauză de 44 de ani, informează Reuters.

“Intenţionăm să candidăm la organizarea ediţiei din 2016. Camerun este o mare naţiune pe plan fotbalistic în Africa şi este inadmisibil să nu organizăm turneul de atât de mult timp”
, a declarat Augustin Edjoa. Ţara africană a organizat o singură dată Cupa Africii pe Naţiuni, în 1972, când a fost eliminată în semifinale de către prima reprezentativă a Republicii Congo, care a şi câştigat respectiva ediţie.

Oficialii africani au declarat că sunt nemulţumiţi de facilităţile de care dispun. Cele două stadioane pe care s-au jucat partidele din 1972, Ahmadou Ahidjo, din capitala Yaounde, şi Doula Reunification, s-au degradat de atunci, iar terenurile devin impracticabile din cauza ploii. Construcţia unui nou stadion a început în 1980, dar a fost abandonată la scurt timp.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...