Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Camera pentru copil în stil japandi: cum să o amenajezi

Japandi este un stil care a câștigat popularitate în ultimii ani, în special datorită simplității și eleganței sale. Această estetică combină cele mai bune elemente atât din designul interior japonez, cât și din cel scandinav, rezultând un aspect care este în același timp minimalist și confortabil.

 

Chiar dacă celelalte camere din casa ta sunt amenajate într-un alt stil, camera copiilor este un bun punct de plecare pentru japandi. Iată ce e bine să știi despre japandi și cum să aplici acest stil la camera copilului tău: 

 

Ce este japandi

 

Japandi este un stil de design unic, care combină stilurile caracteristice culturii japoneze și celei scandinave. Caracterizat prin simplitate, funcționalitate și materiale naturale, japandi este perfect pentru a crea un spațiu liniștit și senin. Elementele de inspirație japoneză, cum ar fi panourile shoji, covoarele tatami și felinarele de hârtie, sunt combinate cu liniile drepte și minimalismul din tradiția scandinavă. Rezultatul este o fuziune frumoasă între est și vest, care onorează ambele culturi. 

 

Japandi este, de asemenea, un stil prietenos cu mediul înconjurător, utilizând materiale și practici durabile ori de câte ori este posibil. Cu accentul pus pe natură, simplitate și funcționalitate, japandi este modalitatea perfectă de a aduce un pic de zen în viața ta.

 

De ce să amenajezi camera copilului în stilul japandi

 

Stilul japandi este o alegere din ce în ce mai populară pentru designul interior din camera copilului și camera bebelușului. Mobilierul japandi este adesea realizat din materiale naturale, cum ar fi lemnul sau bambusul, ceea ce îi conferă un sentiment cald și primitor. În plus, culorile stinse și formele geometrice din designul japandi creează o atmosferă liniștitoare, perfectă pentru dormitorul unui copil. 

 

Cum să amenajezi o cameră de copil în stilul japandi

 

Atunci când amenajezi camera copilului tău în stilul japandi, este important să alegi piese de mobilier care sunt atât funcționale, cât și estetice. Un cadru de pat de inspirație japandi cu sertare de depozitare încorporate, de exemplu, ar fi o modalitate excelentă de a maximiza spațiul într-o cameră mică. în plus, o comodă sau o noptieră japandi ar fi locul perfect pentru a depozita obiectele esențiale pentru culcare, cum ar fi pijamale și cărți. 

 

Alege o paletă de culori ușoare și aerisite

Cheia pentru a crea o cameră de copii calmă și liniștită este alegerea unor culori deschise și liniștitoare, cum ar fi griuri pale, bej, albastru sau verde. 

 

Folosește doar materiale naturale

Optează pentru un pătuț, dulap, scaune și, în funcție de vârsta copilului, de un birou din lemn. În general, stilul japandi promovează utilizarea de mobilă din lemn masiv. De asemenea, opțiune bune sunt bambusul și ratanul. Pentru textile, poți opta pentru materiale precum lână, in și bumbac.

 

Adăugați câteva accesorii amuzante 

Japandi presupune crearea unui echilibru interesant dintre elementele scandinave și japoneze. Ca să subliniezi contribuția culturii japoneze la designul interior, poți adăuga câteva elemente caracteristice acesteia, prin jucării, perne decorative sau ilustrații pe pereți. În Japonia există o întreagă cultură a lucrurilor drăgălașe (kawaii), din care te poți inspira. 

 

Limitează-te la forme simple

Toate elementele japandi sunt simple, fără decorațiuni și detalii excesive. În ceea ce privește liniile, acest stil presupune o îmbinare de linii drepte și curbe. 

 

Nu uita să personalizezi spațiul 

Chiar dacă designul este unul simplu, cu influențe minimaliste și esențialiste, este important să îl personalizezi. Cea mai bună metodă este prin evidențierea lucrurilor preferate ale copilului, odată ce acesta are vâsta potrivită. 

 

Păstrează camera ordonată

Unul dintre principiile designului japonez și, în consecință, ale stilului japandi, este că mai puțin înseamnă mai mult. Această filozofie poate fi aplicată în camera copiilor, păstrând în spațiu doar mobilierul și jucăriile esențiale. Orice altceva poate fi depozitat ascuns vederii în dulapuri sau coșuri de ratan.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: