Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

București – Capitala dansului mondial. Turneu de Mare Slam pentru prima oară în România

Federația Română de Dans Sportiv (FRDS), Federația Mondială de Dans Sportiv (WDSF), în parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului și Primăria Capitalei organizează la Sala Polivalentă din Capitală, în premieră pentru România, o etapă de Grand Slam (Mare Slam) la dans sportiv.

În perioada 15-17 martie 2019, toată elita dansului sportiv mondial va veni la București la Dancemasters, o competitie de tradiție aflată la ediția a 16-a, și care include prima din cele 5 etape de Mare Slam din 2019, celelalte fiind organizate de Italia, China, Germania și Rusia.

Peste 1000 de dansatori din toata lumea și primele 10 perechi din topul mondial vor participa la Dancemasters, organizatorii promițând un adevărat regal al dansului.

Evenimentul este produs în parteneriat cu TVR care va transmite în direct, pe TVR1, Galele de seară începand cu orele 21.00.

Conferința de presă va avea loc joi, 14 martie de la 10.30 la Sala Polivalenta si la ea vor participa dl Shawn Tay – Presedintele WDSF, dl Vasile Gliga – presedintele FRDS, dl Rareș Cojoc – Campion national, domnii Gheorghe Raducan, Virgil Grigore si Bogdan Paun – Organizatori si domnul Dorel Bâgiu -ofițer de presă.

Contact: Dorel Bâgiu, președinte Comisia Mass Media FR Dans Sportiv – 0753.302.000; Gheorghe Răducan, Organizator – 0722431152

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: