Biletul șansă la pariuri sportive, cum joci să câștigi mai des?

Dacă pierzi deseori biletele la pariuri sportive pentru că nu ai șansă sau pentru că ești mereu lovit de ghinion la ultimul meci, trebuie să iei măsuri pentru a-ți putea schimba norocul. Specialiștii de pe site-ul comunității pariorilor din România ne învață cum să câștigăm mai des, fără să schimbăm mare lucru din ceea ce facem, folosind biletul șansă.

Principala diferență este schimbarea tipului de bilet jucat: în loc să joci bilet normal, vei juca sistem, jucând 3 sau 4 selecții pe bilet. A doua indicație este practicare biletelor cu sistem 2/3 și 3/4, adăugând numai selecții cu șanse reale de câștig pe bilete. Astfel, în loc să joci bilete kilometrice cu 10-15 pronosticuri, le vei sparge în mai multe bilete de tip sistem. Deși potențialul câștig este mai mic, în realitate vei vedea că jucând așa vei avea șanse mult mai mari de a deveni profitabil, fără să faci nimic în plus!

Dacă ai o evidență a pariurilor jucate și a sumelor investite în pariuri în ultimele luni, poți începe să pariezi în acest mod și apoi, după două sau trei luni de zile să începi să faci comparații și să tragi concluzii, care din cele două metode este mai eficientă: cea pe care o aplica înainte sau cea propusă de specialiști. Totuși, nu aștepta să câștigi mereu dacă urmezi metoda propusă, întrucât chiar și cei mai buni pariori din lume traversează luni negative.

Chiar dacă te poți inspira din avancronicile și ponturile tipsterilor, este bine să nu copiezi niciodată ponturile orbește, ci să le analizezi în mod personal înainte de a le paria. Nu uita că pariorii de top își pot aloca ore, zile sau chiar săptămâni pentru a analiza un singur pont, înainte de a-l paria. Sfatul cunoscătorilor este să acordăm cel puțin 30 de minute analizării fiecărui pont.

Nu în ultimul rând, este important să urmezi fără abatere o strategie de money management viabilă, cum ar fi miza fixă pe fiecare bilet jucat, care să reprezinte între 1% și 5% din banca inițială. Altfel, jucând haotic nu vei putea să anticipezi când vei câștiga sau când vei pierde și rezultatele tale financiare vor depinde în mare parte de noroc.

Pentru a putea juca selecțiile sugerate de specialiști trebuie să vă înregistrați la operatorii de top recomandați de comunitatea pariorilor din România, nu înainte însă de a le citi recenziile, pentru a cunoaște toate punctele lor forte și pentru a putea profita de cele mai bune oferte pentru jucători:

Platforma de Betting Exchange Betfair dispune și de o secțiune de pariuri în cotă fixă, la care puteți juca biletele multiple, adică inclusiv biletele de tip șansă. Veți găsi aici și un generator de bilete cu ponturi populare de fotbal, dar și posibilitatea de a asigura biletele pentru a vi se rambursa miza în caz că o selecție din 4 este pierzătoare.

Casa de pariuri online Betano propune zilnic câteva meciuri de fotbal, tenis, baschet și volei, la care operatorul își oprește 0% marjă de câștig, ceea ce rezultă în cote sporite pentru jucători. Totodată, aici găsiți și câteva alte oferte permanente avantajoase, pe lângă cele pentru noii jucători!

Agenția Unibet difuzează 30.000 de evenimente live video anual și se poate lăuda, pe lângă numeroasele premii obținute în ultimul deceniu, cu o ofertă de pariuri sportive extrem de bogată în ceea ce privește numărul evenimentelor incluse și opțiunile de pariuri aferente.

Operatorul Netbet vă oferă posibilitatea să faceți cash out parțial, adică să închideți biletele înainte de termen pe partea de miză dorită sau în totalitate. De asemenea, aici se găsesc foarte multe evenimente în oferta de pariuri live, la orice oră din zi sau din noapte, astfel încât nu te vei putea plictisi niciodată!

Casa de pariuri Sportingbet te va fascina cu programul de loialitate care le rambursează o partide din pierderi jucătorilor care încheie săptămâna pe minus, dar și cu cotele net îmbunătățite de care a dat dovadă în ultimul an. Totodată, dacă ești utilizator activ vei putea participa fără nici o taxă la un concurs numit „Predictorul Fotbalului” care pune la bătaie câștiguri de 65.000 RON în fiecare săptămână competițională din fotbalul mare.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...