Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Bianca Andreescu nu mai joaca la Roma

Jucatoarea de origine romana i-a anuntat pe organizatori ca nu poate participa la turneul din capitala Italiei, fiind in continuare in recuperare.

Andreescu n-a fost nici la Stuttgart si nici la Madrid, dar si-a anuntat prezenta la Parma (16-22 mai) si Strasbourg (23-30 mai), turnee ce pregatesc jucatoarele pentru Roland Garros.

Bianca Andreescu ar fi putut juca la Roma impotriva Simonei Halep in sferturile de finala. Ar fi fost un meci asteptat cu sufletul la gura de fani, prima lor confrutnare pe zgura.

Retragerea Biancai Andreescu e curioasa, mai ales ca pe 5 mai postase un video pe retele sociale din care reiesea ca e in superforma.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: